3D plattegronden

Potentie visualiseren

 

3D plattegronden

Promotie voor BOG en nieuwbouw

3D plattegronden

Geanimeerde 3D plattegronden zijn een combinatie van een artist impression en een plattegrond. 3D plattegronden zetten een woning of bedrijfspand echt in perspectief. De koper kan zich beter inleven met een 3D plattegrond omdat er diepte gecreëerd wordt.

Op deze manier ontstaat een goed beeld hoe groot bepaalde ruimtes zijn en ingericht kunnen worden. 3D plattegronden worden veelal ingezet voor nieuwbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed.

3d plattegronden-lisdoddelaan1-topr
3d plattegronden-geograaf-topr

3D getekende plattegronden

Sinds kort behoren getekende 3D plattegronden ook tot de opties van Topr! Deze worden met de hand getekend door onze vormgevers. Hiermee creëert u een unieke woningpresentatie die begint met plattegronden voor uw woning.

De basis voor uw woningpresentatie

Naast het aanleveren van geanimeerde 3D plattegronden, is het inmeten van woningen van oudsher dé specialiteit van Topr. Ook maken wij AutoCAD plattegronden, en voor bestaande bouw interactieve Floorplanner plattegronden.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van impressies voor nieuwbouw, herontwikkeling en projectontwikkelaars. Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen