Voor klanten en personeel

Topr werkt aan uw zichtbaarheid

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm versterkt het imago en onderschrijft de corporate boodschap. Het zorgt voor het overbrengen van sfeerbeleving. Ook ingewikkelde diensten en producten zijn makkelijker uit te leggen. Bijkomend voordeel is dat een bedrijfsfilm inzetbaar is op verschillende platformen.

Topr produceert bedrijfsfilms waarin de passie van de onderneming is gevisualiseerd. Wie bent u, wat doet u en welke meerwaarde levert u? Het antwoord op deze vragen leggen wij vast met goed doordachte en sfeervolle beelden.

Recruitment film

Topr produceert film met een duidelijke boodschap; kom bij ons werken! We spreken de potentiele kandidaten aan op het gevoel en de "why". Dit doen we door de focus te leggen op de gedachte achter de activiteiten van een organisatie, en/of de specifieke cultuur van deze.

Topr levert betaalbaar en creatief filmmateriaal. Volgens een vaste en pragmatische werkwijze dringen we snel door tot de kern van het onderwerp en vertalen we deze naar beeld. Ons oog voor detail, en mooie beelden onderscheidt ons.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijf.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen