Bestaande bouw

Uw woningen met de beste kwaliteit en service gefilmd, gefotografeerd en ingemeten

Laat maar eens zien
Professionele fotografie van uw woning

Woningfotografie

Alle ruimtes van een woning worden gefotografeerd, waardoor de kijker een compleet beeld van het woonobject zal krijgen. Onze fotografen zijn uitstekend getraind om de woning van haar mooiste kant te belichten. Daarnaast is exclusieve woningfotografie perfect voor woningen die meer aandacht verdienen, omdat meer tijd wordt genomen voor het maken van de foto’s.

Van tourfilm tot premium woningvideo's

Woningvideo

Een woningvideo geeft de potentiële koper een overzichtelijk beeld van de routing door de woning. Van tourfilm, drone, lifestyle tot exclusieve woningvideo, Topr weet voor elke woning een perfecte video te maken welke de sfeer en kenmerken optimaal in beeld brengen.

Nauwkeurig en snel geleverd

Plattegronden

Topr levert plattegronden in diverse stijlen. Van Floorplanner tot geïllustreerde 3D plattegronden, onze plattegronden worden nauwkeurig en snel opgemaakt.

Ook meten wij woningen in volgens de branchebrede meetinstructie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De potentie van een woning gevisualiseerd

Digitale restyling

Een digitale restyling laat de potentie van elke ruimte zien. Voor zowel interieur als exterieur levert Topr visualisaties voor bestaande bouw.

De toekomst van woningpresentaties

Matterport 3D presentaties

Met Matterport kan een potentiële koper 24/7 online een woning doorlopen zoals traditioneel met een woningbezichtiging. Uit Matterport kan fotografie, plattegronden en zelfs video gehaald worden.

Drukwerk, microsites en social media marketing

Marketing voor woningen

Topr levert promotie voor woningen middels woningbrochures, microwebsites en plaatsing op social media. Hierdoor worden alle presentatiemiddelen efficiënt ingezet door deze op één kanaal te samenvoegen. Desgewenst levert Topr woningmarketing in uw huisstijl op.