BOG Fotografie

Zet uw bedrijfspand in de kijker

 

BOG Fotografie

De ruimtes, sfeer en ligging benadrukt

 

BOG Fotografie

Optimaal ruimtes in beeld

BOG Fotografie

Naast woningen en appartementen fotografeert Topr ook bedrijfs onroerend goed. Onze BOG fotografie brengt de mogelijkheden van de ruimtes optimaal naar voren.

Meerdere media suppliers zijn gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed. Hierdoor weten zij optimaal de ruimte, sfeer en ligging van het pand optimaal te benadrukken.

Onze BOG fotografie is uitstekend te gebruiken voor de promotie van uw bedrijfspand.  We leggen de focus op de unieke kenmerken. Bedrijfsfotografie is aan te vullen met dronefotografie, hoogtefotografie en 360 graden fotografie. We zetten in om bijvoorbeeld de ligging van uw BOG t.o.v. de snelweg te benadrukken. 360 graden fotografie geeft de potentiële koper inzicht in het pand waarmee zij in een virtual tour het pand kunnen ontdekken.

Optioneel kan er van foto’s een BOG artist impression gemaakt worden om de werkelijke potentie van een ruimte te visualiseren.

BOG fotografie van Topr verkoopt

BOG fotografie zet uw bedrijfspand in de kijker. Onze fotografie is van de hoogste kwaliteit zodat u ze kunt gebruiken op Funda, of verwerken in brochures, folders of bouw-billboards.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van impressies voor nieuwbouw, herontwikkeling en projectontwikkelaars. Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen