BOG Plattegronden

Uw object gedetailleerd weergegeven

Plattegronden voor bedrijfsonroerend goed

inmeten BOG - Topr vastgoed promotie

Inmeten voor BOG

Wijkt uw object af van de oorspronkelijke bouwtekeningen? Dan is het verstandig om uw vastgoed te laten inmeten. Het inmeten van objecten is van oudsher dé specialiteit van Topr. Onze media suppliers meten uw object volgens de BBMI standaard en verwerken deze in een deskundig M2 en M3 rapport. Zo heeft u een actuele status van het aantal vierkante en kubieke meters wat u aan mogelijke kopers of huurders kunt overhandigen.

De metingen gebruiken wij als input voor Floorplanner BOG plattegronden, geïllustreerde BOG plattegronden en 3D BOG plattegronden. Deze plattegronden worden volgens de meting ontworpen. Vervolgens zijn deze eenvoudig in Funda te importeren.

Floorplanner BOG Plattegronden

Topr ontwerpt Floorplanner BOG plattegronden voor vastgoed die zowel in 2D als 3D te bekijken zijn. Floorplanner BOG plattegronden zijn eenvoudig te integreren op Funda in Business. Ook zijn ze te gebruiken voor brochures, of voor uw eigen website.

Potentiële kopers of huurders wensen duidelijke BOG plattegronden. Zo hebben zij direct inzicht in het te verkopen of verhuren object. Ook BOG scoort hoger in Funda door interactieve plattegronden. Naar wens kunnen wij BOG plattegronden ontwerpen met meubilair om de potentie van het object te visualiseren. Zo heeft de koper/verhuurder een goed beeld hoe hij ruimtes kan inrichten en voor welke doeleinden deze geschikt zijn.

autocad

AutoCAD plattegronden

AutoCAD BOG plattegronden zijn bij uitstek geschikt voor bedrijfsonroerend goed. Deze zijn niet interactief, maar worden wel tot in detail geïllustreerd. Specifieke kenmerken van uw object kunnen gedetailleerder vormgegeven worden doordat deze handmatig getekend worden in AutoCAD.

3D plattegronden

3D plattegronden zetten een woning echt in perspectief. De koper kan zich beter inleven met een 3D plattegrond omdat er diepte gecreëerd wordt. Op deze manier ontstaat een goed beeld hoe groot bepaalde ruimtes zijn. 3D plattegronden worden veelal ingezet voor nieuwbouwprojecten.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag direct een inmeting of BOG plattegronden aan via onze webshop.