Bedrijfsonroerend goed

Uw vastgoed op de beste wijze gepresenteerd

Laat maar eens zien
Ideale weergave van uw bedrijfspand

Plattegronden

Topr ontwerpt Floorplanner plattegronden voor bedrijfsonroerend goed die zowel in 2D als 3D te bekijken zijn. Floorplanner plattegronden zijn eenvoudig te integreren op Funda in Business. Ook zijn ze te gebruiken voor brochures, of voor uw eigen website.

Perfect alle ruimtes in beeld

Fotografie

Onze BOG fotografie is uitstekend te gebruiken voor de promotie van uw bedrijfspand. We leggen de focus op de unieke kenmerken. BOG fotografie is aan te vullen met dronefotografie, hoogtefotografie en 360 gradenfotografie.

Het pand duidelijk in kaart gebracht

Film

Een BOG film geeft de potentiële koper of huurder een duidelijk beeld van een bedrijfspand. De intro van de film begint standaard met uw logo met animatie en uiteraard stemmen wij de film verder af op uw specifieke wensen. Onze BOG films zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer geschikt om een bedrijfspand in korte tijd te presenteren.

Uw gehele object in 3D te zien

Matterport

Bekijk vanaf ieder standpunt een bedrijfsobject 3D en virtual reality (VR). Matterport is de ideale oplossing om grotere bedrijfsobjecten volledig door te lichten. In slechts enkele uren heeft de Matterport camera uw bedrijfsobject ingescand en ook ingemeten. Tevens biedt Matterport mogelijkheid tot fotografie en 360 gradenfotografie.

Potentie van bedrijven gevisualiseerd

Digitale restyling

Met onze visualisaties maakt u direct een goede indruk bij uw potentiële kopers of huurders. Of u nu een oud bedrijfspand wilt opfrissen zonder verbouwingskosten of aan een nieuwbouwproject beleving wilt toevoegen, een digitale restyling laat de potentie van uw bedrijfsonroerend goed zien.

topr-promotiebureau-arnhem

Innovatief, betrokken, professioneel.