Uw pand met film in kaart gebracht

Zet uw bedrijfsonroerengoed in de kijker

Tourfilm

Een tourfilm voor bedrijfsonroerendgoed geeft een overzichtelijk beeld van het bedrijfspand. De film is zeer geschikt om een bedrijfspand in korte tijd te presenteren. Wij zetten standaard uw logo met animatie als intro in de film.

Uit ervaring is gebleken dat een tourfilm meer effectieve bezichtigen oplevert bij verkoop of verhuur van bedrijfsonroerendgoed. De tourfilm is ook te gebruiken ter promotie van uw bedrijf op bijvoorbeeld uw website.

Exclusieve film

Is uw bedrijf gevestigd in een rijksmonument of speciaal pand? Voor bedrijfsonroerendgoed in het hoge segment bieden wij exclusieve film aan.

Onze exclusieve film voor bedrijfsonroerendgoed speelt in op het verhaal van het pand, de sfeer en eventuele unieke kenmerken.

Dronefilm

Een dronefilm brengt bedrijfsonroerendgoed vanuit een ander perspectief in beeld. Dronefilm is dynamisch, imponerend en geeft een goed overzicht van de locatie. Door de inzet van deze video valt uw bedrijfspand nog meer op.

Als de regelgeving het toelaat kunnen wij onze drones inzetten voor het maken van unieke beelden, tot wel 50 meter hoogte. Onze media suppliers hebben een geldig brevet om te vliegen met drones.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijfsonroerendgoed.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen