1

Inventarisatie

Elk exclusief object heeft haar eigen karakter. De unieke kenmerken, omgeving en doelgroep worden in kaart gebracht. Onze specialist geeft een vrijblijvend advies omtrent de inzet van een promotiepakket op maat. Na akkoord worden alle diensten afgestemd en ingepland met de verkoper.
2

Uitvoering

Onze media suppliers zijn representatief en uitgerust met de beste gear voor exclusief vastgoed. Geïnstrueerd gaan zij te werk op locatie waarbij o.a. inmeten, fotograferen en filmen door maximaal twee personen op dezelfde dag wordt uitgevoerd.
3

Oplevering

De ruwe opnames worden nabewerkt, het materiaal wordt indien gewenst gepresenteerd in uw eigen huisstijl en 'Funda-klaar' aangeleverd. Optioneel wordt de content gepresenteerd in een exclusieve brochure, website of op social media.
4

Resultaat

Topr bereikt de doelgroep en het object wordt zo snel mogelijk tegen de hoogste prijs verkocht.
Alles onder één dak

Exclusieve vastgoedpromotie

Vanaf het moment dat u Topr inschakelt om uw exclusieve vastgoedpromotie te verzorgen, gaat ons team met 100% inzet te werk om het object perfect in beeld te brengen. Topr heeft alle kennis onder één dak, waardoor wij als geen ander weten hoe wij exclusief vastgoed moeten promoten.

Exclusieve vastgoedfotografie
Nick Barten
Creative director

Tijdens het gehele project ben ik uw aanspreekpunt. Op basis van het type object, haar doelgroep en unieke kenmerken breng ik advies uit omtrent het in te zetten promotiepakket.

Focus op de unieke kenmerken

Exclusieve vastgoedfotografie

Exclusieve objecten hebben een eigen identiteit en uitstraling. Topr weet als geen ander het unieke verhaal hiervan in beeld te brengen om de doelgroep te prikkelen. Verschillende ruimtes met karakteristieken, exclusieve materialen en mogelijkheden worden sfeervol gefotografeerd. Niet alleen de woning, maar het gehele perceel en de directe omgeving worden van hun beste kant belicht.

Dronefotografie
UW WONINGPRESENTATIE IN HOGERE SFEREN

Dronefotografie

Bij het promoten van exclusief vastgoed kunnen dronebeelden onmisbaar zijn. Met professionele droneapparatuur is Topr in staat de juiste hoogte en invalshoek te bereiken waardoor het perceel in één oogopslag in kaart gebracht wordt. Hierdoor stijgt uw woningpresentatie letterlijk en figuurlijk naar grotere hoogte.

360° virtuele tour
Verhoog de attentiewaarde

360° Virtuele tour

De 360° Virtual reality tour is een perfecte aanvulling op exclusieve vastgoedfotografie. Middels een klein kaartje van het perceel met daarop toegangspunten tot andere perspectieven waant de kijker zich virtueel in én rondom het pand/perceel. Topr levert voor exclusieve panden standaard Virtual Reality waarmee de virtuele tour middels een VR-Bril in 3D te bekijken is.

Avondfotografie
Unieke presentatie

Avondfotografie

Wek de aandacht van potentiële kopers en speel in op het gevoel van ontspanning in de avonduren. Het sfeervolle karakter van exclusieve objecten wordt in de avond nog beter zichtbaar. Topr is in staat om met avondfotografie verrassend creatieve beelden te creëren, welke met alléén daglicht niet tot zijn recht komen.

Exclusieve vastgoedvideo
Maximaal presteren op Funda

Exclusieve vastgoedvideo’s

Houdt de aandacht van de potentiële koper langer vast met exclusieve woningvideo. Een woningvideo geeft in enkele minuten de karakteristieke sfeer van uw object weer. Deze video’s zijn op verschillende media in te zetten en fungeren bijvoorbeeld prima als ‘teaser’ op social media of op uw website. Woningvideo’s van Topr zijn aan te vullen met dronefilm, zodat de beleving compleet gemaakt wordt.

Ideale presentatie voor fotografie

Offline marketing

Wilt u een blijvende indruk maken met exclusief drukwerk van dezelfde kwaliteit als het object dat u op de markt heeft? Dan zijn de exclusieve woningbrochures van Topr onmisbaar. De professionele tekstschrijvers van Topr begeleiden de foto’s en plattegronden middels een levendige en uitnodigende beschrijving van het object. De brochure, opgemaakt in uw eigen huisstijl en gedrukt op hoogwaardig papier laat exclusief vastgoed volledig tot zijn recht komen.

 

Plattegronden op maat
Nauwkeurig ingemeten

Plattegronden op maat

Topr meet exclusief vastgoed standaard in om een accurate en actuele situatie in kaart te brengen. Op basis van deze tekeningen worden interactieve plattegronden op maat en in uw eigen huisstijl gemaakt. De plattegronden zijn zowel in 2D als 3D te bekijken en zijn te integreren in Funda.

Zo Promoot Topr
Joost van Seters
Commercieel manager
Graag bespreek ik met u de mogelijkheden of geef ik vrijblijvend advies. Bel 026 – 820 00 41 of laat uw gegevens achter en ik bel u binnen 24 uur terug.