Inmeten op locatie

Volgens de BBMI standaard

Inmeten op locatie

De specialiteit van Topr is van oudsher plattegronden en het inmeten van woningen. Onze Media Suppliers meten de woning in volgens de BBMI standaard en verwerken deze in een deskundig meetrapport. Het correct inmeten van woningen is de basis voor uw woningpresentatie. U heeft de actuele status van de woning, en kan deze middels onze rapporten aan potentiële kopers overhandigen.

Het inmeten volgens de BBMI standaard (afgeleide van NEN2580), geeft u inzicht in het werkelijke aantal vierkante meters van uw woning. Zo kunt er van uit gaan dat de informatie die u verstrekt correct is.

Deze metingen kunnen we vervolgens gebruiken als input voor Floorplanner plattegronden, AutoCAD plattegronden of 3D plattegronden. Onze plattegronden kunnen we in uw huisstijl opmaken en kunnen eenvoudig in Funda geïmporteerd worden.

Voor meer informatie over de BBMI standaard en NEN2580 kunt u onze blog nalezen.

inmeten m2 m3 rapport sandt
inmeten m2 m3 rapport kerk

De basis voor uw woningpresentatie

Als u door Topr een woning laat inmeten volgens de BBMI standaard kunt u erop aan dat u een correcte meting ontvangt. Onze metingen kunnen wij direct verwerken in interactieve Floorplanner plattegronden, specifieke AutoCAD plattegronden of geanimeerde 3D plattegronden.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van impressies voor nieuwbouw, herontwikkeling en projectontwikkelaars. Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen