Uw partner bij vastgoedpromotie

Van diensten op locatie tot productie op ons kantoor

Wij vertellen het verhaal van een woning, waarbij we de focus leggen op het creëren van sfeer en beleving. Door een feeling te creëren bij een woning voelen mensen zich eerder verbonden met een woning en zijn uiteindelijk meer bezichtigingen het resultaat.

Digitale Restyle

Met een digitale restyle foto wordt een bestaande binnenruimte virtueel compleet anders ingericht. Hierdoor wordt inzichtelijk hoe een huidige situatie er anders uit kan komen te zien.

Meer informatie

Fotografie

Wij zorgen ervoor dat de unieke kenmerken van een woning worden belicht en dat er een sfeerbeleving ontstaat. Ons aanbod bestaat uit woning-, 360 graden-, avond-, hoogte- en dronefotografie.

Meer informatie

Woningvideo

Met een video krijgt een potentiële koper een betere indruk van een woning, waardoor nog meer beleving wordt aangewakkerd. Ons aanbod bestaat uit een bezichtigingsfilm, een exclusieve woning-, drone- en voice-over video.

Meer informatie

Matterport®

De Matterport® maakt een 3D model door alle foto’s die zij maakt, waardoor alle verdiepingen van de woning tegelijkertijd te zien zijn. Hierdoor wordt een woning op een exclusieve manier in kaart gebracht.

Meer informatie

Plattegronden

Met een plattegrond wordt een woning van top tot teen in kaart gebracht. Ons aanbod bestaat uit 2D-, 3D- en geïllustreerde plattegronden. Wij meten in volgens de branchebrede meetinstructie.

Meer informatie

Marketing

Promotiemateriaal als een brochure, flyer of website maken het totale plaatje helemaal af. Ons aanbod bestaat uit een (digitale) woningbrochure, microsite, flyer en promotietekst.

Meer informatie
Kruiskade 2F, Rotterdam

Kruiskade 2F, Rotterdam

29 maart 2017

Borculoseweg 11, Ruurlo

Borculoseweg 11, Ruurlo

24 januari 2017

J.C. Wilslaan 4, Apeldoorn

J.C. Wilslaan 4, Apeldoorn

21 december 2016

Amalia van Solmslaan 5, Eerbeek

Amalia van Solmslaan 5, Eerbeek

15 december 2016

Utrechtseweg 28-a, Renswoude

Utrechtseweg 28-a, Renswoude

7 december 2016

Lodderhoeksestraat 19, Angeren

Lodderhoeksestraat 19, Angeren

8 november 2016

De Brei 10, Ingen

De Brei 10, Ingen

8 november 2016

Tinneweide 143, Veenendaal

Tinneweide 143, Veenendaal

8 november 2016

De webshop

Speciaal voor de vastgoedbranche hebben wij sinds 2015 een webshop gelanceerd. Een innovatief content delivery system, exclusief voor onze klanten. Als klant bestelt u eenvoudig ons complete promotieaanbod inclusief diensten op locatie. Neem contact op voor toegang tot onze webshop.

 Voordelen
  • Automatisch promotieadvies
  • Realtime inzicht in onze agenda
  • Status en deadlines inzichtelijk
  • Digitaal correcties doorgeven
  • Snelle levertijden
  • Toch persoonlijk

Digitale inrichting heeft de potentiële kopers zowel op Funda als op locatie overtuigd van de mogelijkheden van de woning. Binnen 7 dagen verkocht!

Jaco WiegersmaWillemsen Makelaars

Topr heeft op basis van schetsen van de architect zowel de verbouwing van de binnen- als buitenzijde digitaal weten te visualiseren.

Reinier DusoswaNKM van Gool Makelaardij

Topr weet vaak een andere of grotere doelgroep te bereiken. Hierdoor krijgt de desbetreffende woning vaak meer aandacht en wordt deze over het algemeen snel verkocht!

Ron de HaanDe Haan Makelaars

Binnen een dag hadden we twee geïnteresseerden. Na een week kwam het eerste bod en dat zonder ook maar één advertentie te plaatsen. De promotie van Topr werkt boven onze stoutste verwachtingen!

W. JansenVerkoper Rue Nalnico

Wij zijn vanaf het eerste uur klant bij Topr (voorheen AllePlattegronden.nl). Dat geeft al aan dat met Topr een goede samenwerking mogelijk is! Topr levert mooie producten en doet altijd haar best om de gemaakte afspraken na te komen.

Ellen BrundelDrenth Makelaars

Topr zorgt voor een realistisch beeld dat zeker bijdraagt aan een snellere verkoop van de woning!

Matthijs SaengerDen Hartog Makelaardij

De eerste indruk van een woning is voor een potentiële koper vaak doorslaggevend. Een perfecte presentatie is hierbij dus van groot belang. De fotopresentatie en plattegronden van Topr dragen hier positief aan bij.

Hester HamersVan den Bosch Makelaardij
Teun Kuster
Accountmanager

Meer informatie?

Overtuigd? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op, zodat wij binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.