Sneller gevonden worden op meerdere kanalen

Topr levert de beste marketing die uw woningen op alle kanalen onder de aandacht brengt.

Laat maar eens zien
Verkooptekst voor makelaars

Verkooptekst

Professionele aanbiedingsteksten versterken de beeldvorming van uw woning of bedrijfspand. Wij schrijven verkoopteksten waarbij uw object positief wordt benadrukt; of het nu een sobere, zakelijke of commerciële tekst betreft.

Daarnaast schrijven wij ook pakkende promotieteksten voor bijvoorbeeld websites in andere branches. De teksten worden afgestemd op uw doelgroep, zodat u hen op de juiste manier weet te bereiken en te raken.

Maximale exposure, geschikt voor mobiel en tablet

Microsites

Onze microsites maken het mogelijk om uw woning digitaal te presenteren op één website pagina. Een microsite biedt ruimte om al het promotiemateriaal te presenteren. De woning wordt sneller gevonden op internet en op professionele wijze gepresenteerd.

Onze microsites kunnen op ons eigen platform, alsmede in uw eigen huisstijl opgeleverd worden. Zo geeft u uw woningen een digitale presentatie die indruk maakt.

Een blijvende indruk achterlaten

Woningbrochures

Wij leveren woningbrochures die op een bijzondere manier het verhaal vertellen van een woning. Middels onze woningbrochures kunt u woningen op een bijzondere wijze presenteren aan potentiële kopers.

De woningbrochures zijn gevuld met professionele fotografie, uitnodigende teksten en plattegronden. De brochures worden volledig opgemaakt in uw huisstijl en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Maximale exposure, geschikt voor mobiel en tablet

Digitale brochures

Een digitale brochure vertelt op een bijzondere manier het verhaal van een woning of bedrijfspand. Wij leveren – naast gedrukte brochures – digitale brochures met professionele fotografie, aantrekkelijke tekst en opmaak in uw huisstijl. Daarnaast is een digitale brochure een meerwaardevoor bedrijven in andere branches, bijvoorbeeld om een nieuw product onder de aandacht te brengen.

Lokale presentatie van uw woningen

Verkoopflyers

Wij maken creatieve (buurt)flyers en raampresentaties in uw huisstijl. Een unieke manier om uw buurt kennis te laten maken met het object en uw bedrijf.

topr-promotiebureau-arnhem

Innovatief, betrokken, professioneel.