Een eerste indruk maakt u maak één keer

Van bouwtekening tot levensechte situatie

Topr levert plattegronden die van uw bouwtekeningen, doelgroepgerichte visualisaties maken. Naar wens in uw huisstijl, van geïllustreerd tot 3D.
Creatief, aansprekend en nauwkeurig

2D plattegronden

Door middel van AutoCAD & Photoshop maakt Topr plattegronden in 2D. Hoewel deze getekende plattegronden niet interactief zijn, richten wij ruimtes voor u naar wens in. Specifieke kenmerken van een woning kunnen gedetailleerder vormgegeven worden dan op reguliere plattegronden. Hiermee spreekt u uw doelgroep gerichter aan.

Situatie volledig in beeld gebracht

3D plattegronden

Geanimeerde 3D plattegronden zijn een combinatie van een artist impression en een plattegrond. 3D plattegronden zetten een woning of bedrijfspand echt in perspectief. De koper kan zich beter inleven met een 3D plattegrond omdat er diepte gecreëerd wordt.

Op deze manier ontstaat een goed beeld hoe groot bepaalde ruimtes zijn en ingericht kunnen worden.

Unieke vormgeving

Geïllustreerde plattegronden

Topr maakt diverse geïllustreerde plattegronden in 2D en 3D ter ondersteuning in het promoten van vastgoed. Of het nou gaat om het visualiseren van inrichtingsmogelijkheden van een woning of bedrijf, plattegronden in huisstijl van een totaal vastgoedcommunicatie concept of het visualiseren van een interieurontwerp.

Hiermee creëert u een unieke woningpresentatie die begint met plattegronden voor uw woning.

Uitermate geschikt voor Funda

Floorplanner plattegronden

Topr biedt Floorplanner plattegronden aan die zowel in 2D als in 3D bekeken kunnen worden. Deze interactieve plattegronden kunnen direct geïntegreerd worden in Funda. Tevens kunnen wij uw plattegronden voorzien van uw eigen huisstijl. Wij kunnen Floorplanner plattegronden naar wens inrichten met meubilair in uw eigen huisstijl kleuren. Hierdoor worden plattegronden effectief en aantrekkelijk weergegeven.

Meer voorbeelden

Floorplanner plattegrond 1

12 januari 2018

2D Plattegrond

12 januari 2018

2D Plattegrond 3

12 januari 2018

3D Plattegrond 1

12 januari 2018

3D Plattegrond 2

12 januari 2018

3D Plattegrond 3

12 januari 2018

3D Plattegrond 4

12 januari 2018

3D Plattegrond 5

12 januari 2018

Geillustreerde plattegrond

12 januari 2018

Laat uw ontwerpen tot leven komen.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van plattegronden voor nieuwbouw, herontwikkeling en projectontwikkelaars. Neem direct contact met ons op.