Topr zet bedrijfspanden
in de kijker

Promotie met een aanpak gericht op de commerciële markt

Topr levert al 10 jaar content voor de makelaardij BOG. Door deze ruime ervaring weten onze professionals wat de makelaar nodig heeft. De promotie van bedrijfsvastgoed vergt een specifieke aanpak. De focus ligt hierbij op de functionaliteit van het object. Topr weet als geen ander bedrijfsobjecten optimaal in beeld te brengen. Resultaat: een grotere doelgroep en meer (effectieve) bezichtigingen. Topr behaalt deze doelen door middel van de unieke combinatie van branchespecifieke producten. Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Producten en diensten BOG
Visschersbuurt 11, Papendrecht

Visschersbuurt 11, Papendrecht

Velperplein 7, Arnhem

Velperplein 7, Arnhem

Jac P Thijsseweg, Alphen a/d Rijn

Jac P Thijsseweg, Alphen a/d Rijn

Jan de Rooijstraat, Kaatsheuvel

Jan de Rooijstraat, Kaatsheuvel

Eusebiusplein, Arnhem

Eusebiusplein, Arnhem

Geograaf, Duiven

Geograaf, Duiven

Bel BV, Alphen aan de Rijn

Bel BV, Alphen aan de Rijn

Dorpsstraat, Renkum

Dorpsstraat, Renkum

Laan van de dierenriem, Apeldoorn

Laan van de dierenriem, Apeldoorn

Schumanpark 95, Apeldoorn

Schumanpark 95, Apeldoorn

De webshop

Speciaal voor de vastgoedbranche hebben wij sinds 2015 de nieuwe Topr webshop gelanceerd. Een innovatief content delivery system, exclusief voor onze klanten. Als klant bestelt u eenvoudig ons complete promotie aanbod inclusief diensten op locatie. Neem contact op voor toegang tot onze webshop.

 Voordelen
  • Automatisch promotie advies
  • Realtime inzicht in onze agenda
  • Status en deadlines inzichtelijk
  • Digitaal correcties doorgeven
  • Snelle levertijden
  • En toch persoonlijk!

Digitale inrichting heeft de potentiële kopers zowel op funda als op locatie overtuigd van de mogelijkheden van de woning. Binnen 7 dagen verkocht!

Jaco WiegersmaWillemsen Makelaars

TOPR heeft op basis van schetsen van de architect zowel de verbouwing van de binnen- als buitenzijde digitaal weten te visualiseren.

Reinier DusoswaNKM van Gool Makelaardij

TOPR weet vaak een andere of grotere doelgroep te bereiken. Hierdoor krijgt de desbetreffende woning vaak meer aandacht en wordt deze over het algemeen snel verkocht!

Ron de HaanDe Haan Makelaars

De eerste indruk van een object is voor een potentiële koper vaak doorslaggevend, een perfecte presentatie is hierbij dus van groot belang. De fotopresentatie en plattegronden van Topr dragen hier positief aan bij.

Hester HamersVan den Bosch bedrijfsmakelaars BV

De eerste indruk van een woning is voor een potentiële koper vaak doorslaggevend, een perfecte presentatie is hierbij dus van groot belang. De fotopresentatie en plattegronden van Topr dragen hier positief aan bij.

Hester HamersVan den Bosch Makelaardij

Wij zijn reeds klant vanaf het eerste uur bij AllePlattegronden/Topr. Dat geeft al aan dat met Topr een goede samenwerking mogelijk is! Topr levert mooie producten en doet altijd zijn best om de gemaakte afspraken na te komen.

Ellen BrundelDrenth Makelaars

Binnen een dag hadden we twee geïnteresseerden. Na een week kwam het eerste bod. En dat zonder ook maar 1 advertentie te plaatsen. De promotie van Topr werkt boven onze stoutste verwachtingen!

Wil PetersVerkoper Rue Nalnico

Topr zorgt voor een realistisch beeld, dat zeker bijdraagt aan een snellere verkoop van de woning!

Matthijs SaengerDen Hartog Makelaardij
Teun Kuster
Accountmanager

Meer informatie?

Overtuigd? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op, zodat wij binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.