Vastgoedpromotors

in hart en nieren

Acht jaar lang zijn we als Alleplattegronden.nl de innovator op het gebied van vastgoedpromotie geweest. Vanaf begin 2015 zijn we nog meer dan dat. Wij zijn Topr: dé full service specialist in vastgoedpromotie!

Vastgoedpromotie

De afgelopen jaren waren we menig makelaar van dienst met het sneller verkopen van huizen. Gedetailleerde plattegronden, professionele woningfotografie, woningvideo’swoningbrochures, flyers, teksten en websites in de huisstijl van de klant en rekening houdend met de specifieke wensen. In 2008 introduceerden we digitale restyling in de vastgoedbranche; een realistische animatie die woningzoekenden de potentie van een woning laat zien. Geen enkele vastgoedpromotor had eerder zoiets gedaan. In 2014 leverden we als eerste bezichtigingsfilms. Wij begrijpen hoe een woning gepresenteerd dient te worden en waar de makelaar behoefte aan heeft, zich onderscheiden van anderen!

Méér dan alleen vastgoedpromotie

Naast promotie van bestaande woningen, verzorgen wij ook de reclame voor u als projectontwikkelaar. Nieuwbouwprojecten brengen wij volledig in kaart door middel van brochures, websites en artist impressions. Alle benodigde content produceren wij zelf, in de sfeer van het nieuwbouwproject en in een stijl die potentiële kopers zal aanspreken.

Daarnaast zetten we onze creativiteit ook in voor andere branches, zie projecten.

https://www.topr.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_paperplane.svg

Missie

De onderscheidende factor

Innovatief & kwalitatief hoogwaardig promotiemateriaal leveren waarmee onze klant zich kan identificeren, onderscheiden en beter kan presteren.

https://www.topr.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Visie

Verleiding begint met beeld

Topr maakt de vastgoedwereld een stukje mooier.

Management 

Marc
Josephine
Alexandra

Customer service

Jeroen
Imane
Esmee

Sales

Joost
Teun
Mike

Design

Nick
Luuk
Rico
Mirjam

Media suppliers

Klaas
Wytske
Sergio
Roy
Joris
Michiel
Roy
Samuel
Colette
Iris
Mady
Willemijn
topr-promotiebureau-arnhem

 Innovatief, betrokken, professioneel.