Wat klanten over ons zeggen

Referenties

“De foto's die Melanie van het Scheepvaartkwartier in Rotterdam heeft gemaakt zijn zo goed, dat is wat mij betreft de standaard voor alle omgevingsfoto's! Dat maakt me dubbeltrots op wat ik verkoop!”

Yuri van den EndeRE/MAX Totaal Makelaars

“Onze ervaringen met Topr op het vlak van exclusief en residentieel vastgoed zijn uitstekend. De medewerkers voelen goed aan waar de accenten dienen te liggen en het snelle, rechtstreekse schakelen met Joost van Seters dragen daar ook in grote mate aan bij.”

Arno OosterveldDirecteur Thoma Post Lochem

“Redres de Erfgoedexpert werkt al jaren met Topr. Waarom? Zij leveren altijd de hoogste kwaliteit, zoeken naar het mooiste beeld en weten overtuigende presentaties neer te zetten. Topr levert maatwerk, verdiept zich in het product en de wensen van ons als klant. Deze wisselwerking resulteert telkens in de meest mooie en oogverblindende producties. Een aanrader voor elke vastgoedpromoter die begrijpt dat presentatie meer is dan alleen een foto. Het gaat om het verhaal en Topr kan dat als geen ander.”

Jan-Willem AndriessenDirecteur Redres de Erfgoedexpert

“Al jaren verzorgt Topr onze woningpresentaties naar volle tevredenheid. Vooral het blijven ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden op kwalitatief zeer hoog niveau is wat Topr kenmerkt. De digitale restyles waarvan wij geregeld gebruik maken zijn dermate gedetailleerd dat zelfs wij ons kunnen verbazen over de mogelijkheden van een woning. Daarnaast gaat zaken doen om vertrouwen, wij weten dat ongeacht onze vraag het geregeld gaat worden op de juiste manier!”

Michel van DoornHoog & Kamp makelaars

“Wij werken al jaren samen met Topr en zijn zeer tevreden. Voorheen hadden we een eigen fotograaf, maar door de snelheid, service en kwaliteit van Topr zijn we volledig overgegaan en worden al onze opdrachten door Topr afgeleverd. Met Topr als huisleverancier zijn we verzekerd van een professionele partij op het gebied van vastgoedpromotie.”

Roald HerbrinkHerbrink makelaars O.G.

“Sinds een aantal maanden zijn wij een samenwerking aangegaan met Topr. De snelheid, professionaliteit en uitstekende service van Topr zorgt bij ons voor tevreden klanten. Hier streven wij naar want dan zijn wij dat uiteraard ook!”

Erik BosmanBeumer Garantiemakelaars

“REBO Bedrijfsmakelaars werkt al jaren op een prettige en constructieve manier samen met Topr. Wij waren één van de eerste bedrijfsmakelaars welke overstapte op het complete, professionele presentatiepakket van Topr. Onze relaties zijn erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid van handelen.”

Roy AlofsDirecteur/ partner RM/RT - REBO

“Wij zijn jaren geleden de samenwerking met Topr aangegaan, omdat we professionelere plattegronden wilden. Inmiddels maken we gebruik van het totaalpakket van Topr, omdat het prettiger werkt wanneer alles bij één partij ligt. Topr levert plattegronden, foto’s en films van een hoge kwaliteit en doet ook haar best voor een snelle levering.”

José WunderinkAssink NVM Makelaars

“Wij zijn vanaf het eerste uur klant bij Topr (voorheen AllePlattegronden.nl). Dat geeft al aan dat met Topr een goede samenwerking mogelijk is! Topr levert mooie producten en doet altijd haar best om de gemaakte afspraken na te komen.”

Ellen BrundelDrenth Makelaars

“Creativiteit was onze eerste vraag. De ontwikkeling van een format met een eigentijdse moderne look met eenheid in uitstraling. Topr scoorde, snapte onze vraag, nam de tijd en luisterde. Bracht helder in kaart waarna we zochten, goed onderbouwde designs met een eigen en eigentijdse signatuur. Toepasbaar voor een scala aan projecten en promotiematerialen.

Alle brochures samen vormen één geheel. Eenheid van buiten, eenheid van binnen. Elke brochure heeft eigen kenmerken met doordachte projectlogo’s. Topr is met recht onze gewaardeerde promotiepartner.”

Anneke KranenburgJansen Bouwontwikkeling B.V.

“'Young professionals blijven lekker in de stad.'' met deze slogan in het achterhoofd heeft Topr voor ons de promotie verzorgt voor de 22 te realiseren energiezuinige Lofts in Tilburg. Zowel de plattegronden als de impressies zijn door Topr in industriële stijl opgemaakt. Wij werken prettig met Topr, hun werk wordt gekenmerkt door: snelle service, korte lijntjes, maximale kwaliteit en een goede prijs verhouding.”

Veysel HutAron Investments B.V.

“Sinds een aantal jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Topr. De uitstekende service van Topr draagt bij aan de professionele uitstraling van onze organisatie.”

Gunther PalmGunther Palm - Tuin- en Parkmachines / Autobedrijf Palm Groessen

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw vastgoed.
Neem direct contact met ons op.

Contact opnemen