Referenties

Trots op de samenwerking met onze klanten

“Wij werken al jaren samen met Topr en zijn zeer tevreden. Voorheen hadden we een eigen fotograaf, maar door de snelheid, service en kwaliteit van Topr zijn we volledig overgegaan en worden al onze opdrachten door Topr afgeleverd.  Met Topr als huisleverancier zijn we verzekerd van een professionele partij op het gebied van vastgoedpromotie.”

Roald Herbrink
Herbrink Makelaars O.G.

“De afspraak verliep perfect en de fotograaf, Wytske, was erg kundig en professioneel. We vonden de foto’s erg mooi al tijdens de selectie en zijn benieuwd naar het eindresultaat. We zijn zeer te spreken over de dienstverlening van Topr.”

dhr. Samsom
Verkoper

“Creativiteit was onze eerste vraag, De ontwikkeling van een format met een eigentijdse moderne look met eenheid in uitstraling. Topr scoorde, snapte onze vraag, nam de tijd en luisterde. Bracht helder in kaart waarnaar we zochten, met goed onderbouwde designs met een eigen en eigentijdse signatuur. Toepasbaar voor een scala aan projecten en promotiematerialen.

Alle brochures samen vormen één geheel. Eenheid van buiten, eenheid van binnen. Elke brochure heeft eigenkenmerken met doordachte projectlogo’s. Topr is met recht onze gewaardeerde promotiepartner.”

Anneke Kranenburg
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
jansen bouwontwikkeling - referentie - topr vastgoedpromotie

“Wij zijn jaren geleden de samenwerking met Topr aangegaan, omdat we professionelere plattegronden wilden. Inmiddels maken we gebruik van het totaalpakket van Topr, omdat het prettiger werkt wanneer alles bij één partij ligt. Topr levert plattegronden, foto’s en films van een hoge kwaliteit en doet ook haar best voor een snelle levering.”

José Wunderink
Assink ERA Makelaars
assink nvm makelaars - Topr Vastgoedpromotie

“De eerste indruk van een woning is heel belangrijk. Het is namelijk voor een potentiële koper vaak doorslaggevend om al dan niet een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. Het is dus van essentieel belang dat een woning goed wordt gepresenteerd. De producten die Topr levert zijn van meerwaarde op dit proces.”

Meindert van Vliet
Van Vliet Makelaardij
van vliet - Topr Vastgoedpromotie

“Wij zijn al partner vanaf het eerste begin. We hadden eerst alles apart geregeld en bij Topr konden we alles onder één dak krijgen; van plattegronden tot brochures en van foto’s tot video’s. Onze samenwerking is heel prettig en tijdbesparend, voor beide partijen. Topr weet graag wat we zien, gaat constant een stapje verder en is vernieuwend. We dagen ook elkaar uit, waardoor altijd het beste resultaat wordt bereikt.”

Sierd Moll
Makelaardij Sierd Moll

“Wij werken al jaren samen met Topr, voorheen alleplattegronden.nl. De communicatie bij Topr is erg prettig; de lijntjes zijn correct en er werken behulpzame mensen. Wij worden bij Topr persoonlijk behandeld, je bent niet zomaar een nummertje, en Topr denkt graag met ons mee. De brochures zijn tevens van hoge kwaliteit en worden goed ontvangen bij onze verkopers.”

Jan Willem van der Meer
Van Huis tot Huis Makelaars
Huis tot huis makelaars - referentie - toprvastgoedpromotie

“Wij zijn vanaf het eerste uur klant bij Topr (voorheen AllePlattegronden.nl). Dat geeft al aan dat met Topr een goede samenwerking mogelijk is! Topr levert mooie producten en doet altijd haar best om de gemaakte afspraken na te komen.”

Ellen Brundel
Drenth Makelaars

“Topr denkt mee en levert kwaliteit! De presentaties van Topr geven een perfecte eerste indruk en mede daardoor was onze laatste woning binnen 2 dagen verkocht.”

Ruud Brok
Brok makelaars
brok makelaars - Topr vastgoedpromotie

“Digitale inrichting heeft de potentiële kopers zowel op Funda als op locatie overtuigd van de mogelijkheden van de woning. De woning was binnen 7 dagen verkocht!”

Jaco Wiegersma
Willemsen makelaars
Willemsen makelaars - Topr Vastgoedpromotie

“Topr weet vaak een andere of grotere doelgroep te bereiken. Hierdoor krijgt de desbetreffende woning vaak meer aandacht en wordt deze over het algemeen snel verkocht!”

Ron de Haan
De Haan Makelaars

“It has been a delight to use Julienne from Topr. She is organised, understands the way that I think when presenting a property which is absolute perfection and she tailors your photos and floor plans to how you want it. The turnaround time is spot on and she will work with you on a project to get it right for each and every client. She is trustworthy and reliable.”

Richard Hardie
Knight Frank

“De eerste indruk van een woning is voor een potentiële koper vaak doorslaggevend. Een perfecte presentatie is dus van groot belang. De fotopresentatie en plattegronden van Topr dragen hier positief aan bij.”

Hester Hamers
Van den Bosch Makelaardij

“Topr heeft op basis van schetsen van de architect zowel de verbouwing van de binnen- als buitenzijde digitaal weten te visualiseren.”

Reinier Dusoswa
NKM van Gool Makelaardij
nkm van gool - Topr Vastgoedpromotie

“Wat een prachtige foto’s zijn er van ons huis gemaakt. Onze buren kenden ons huis, maar dankzij de uitstekende fotografie raakten ze zo enthousiast dat ze ons huis kochten.”

Fam. Sneijders
Verkoper

“Overzichtelijke website met een breed scala aan diensten voor de makelaardij. Klantvriendelijk personeel, vragen worden direct opgepakt en keurig teruggekoppeld. Opdrachten worden snel in behandeling genomen en tijdig aangeleverd.”

Niels de Boer
De Boer Makelaardij, de actieve makelaar

“Mede dankzij een prima reportage van Topr is ons huis binnen 8 dagen verkocht. Hartelijk dank voor jullie aandeel in de verkoop!”

Rudolf Berkhout
Verkoper Polstraat 73-F10

“De foto’s, film en 360° foto waren uiterst professioneel gemaakt. De kijkers gaven aan dat ons huis overeenkwam met de impressie die ze hadden door de foto’s en de film. We hebben ons huis binnen 3 weken verkocht!”

Gaby Faye
Verkoper Karperstraat Arnhem

“Topr zorgt voor een realistisch beeld dat zeker bijdraagt aan een snellere verkoop van de woning!”

Matthijs Saenger
Den Hartog Makelaardij
den hartog makelaardij - Topr Vastgoedpromotie

“HDK Developments are extremely impressed and elated with the work produced so far. Topr NL delivered great photography, floorplans, film and digital restyles. I am very proud to be part of your brand!”

Julienne Heath
Topr South Africa
julienne topr sa
Topr South Africa - Topr vastgoedpromotie