Het verhaal in beeld

Films voor internationaal residentieel vastgoed

Hoogsegment film

Residentieel vastgoed is kenmerkend door prijs en smaak. Wij bieden hoogsegment film voor het discreet benaderen van een beperkte doelgroep. Voor dit segment film wordt een locatiescout gedaan en een script geschreven. Voor de opnames zijn wij een volledige dag op locatie.

De sfeer en luxe van de residentie staat centraal in combinatie met de omgeving. Alles wordt tot in detail uitgedacht om het verhaal perfect over te brengen. Wij schaffen speciale muziek met licentie aan die past bij het object.

Film met model

Wilt u zich onderscheiden met de presentatie van residentieel vastgoed. Het is mogelijk om modellen in te zetten bij een film. Wij bieden vele mogelijkheden zoals een mooie auto met chauffeur, figuranten of een voice-over die de sfeer van het huis nog beter benadrukken.

Wij verzorgen alles passend bij uw wensen, de residentie en de beoogde doelgroep. Omdat de markt voor residentieel beperkt is kan deze unieke vorm van presentatie u extra laten opvallen. Onze films voor residentieel bieden de kwaliteit en professionaliteit die u zelf wilt uitstralen.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw residentieel vastgoed.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen