Promotieteksten

Potentiële kopers aanzetten tot actie

Verkoopteksten

De verkooptekst van uw woning is een belangrijk onderdeel van de woningpresentatie. Met een pakkende introductie benadrukken wij de unieke kenmerken van de woning. Hierdoor ziet de koper een sterke opsomming welke uitnodigt om verder te lezen.

Op basis van de input van uw klant wordt de aanbiedingstekst geschreven. Hiermee kunnen wij met concrete informatie een beeldende, verkooptekst schrijven, waar anderen de aanbiedingstekst slechts oppervlakkig en kil een woning omschrijven.

Topr levert verkoopteksten welke enkel gebaseerd zijn op feiten, de woning wordt op een positieve, realistische wijze beschreven. De omschrijving van uw woning, de indeling én omgeving, maken onze verkoopteksten tot een sterk verhaal. Een verhaal dat de bezoeker aanzet tot actie.

Verkoopteksten met een call-to-action

Uw promotie, beeldmateriaal en teksten worden opgemaakt in uw eigen huisstijl. Middels woningbrochures, flyers en verkoopteksten creëren wij een unieke woningpresentatie.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van impressies voor nieuwbouw, herontwikkeling en projectontwikkelaars. Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen