Inspelen op detail en emotie

Topr levert snel fotografie van de hoogste kwaliteit.

Laat maar eens zien
Hoge kwaliteit en snelle levering

Woningfotografie

Topr levert woningfotografie van de hoogste kwaliteit, waarbij maximaal wordt ingespeeld op gevoel en emotie. Alle ruimtes van een woning worden gefotografeerd, waardoor de kijker een compleet beeld van het woonobject zal krijgen. Onze fotografen zijn uitstekend getraind om de woning van haar mooiste kant te belichten.

Focus op detail en unieke kenmerken

Exclusieve woningfotografie

Exclusieve objecten hebben een eigen identiteit en uitstraling. Topr weet als geen ander het unieke verhaal hiervan in beeld te brengen om de doelgroep te prikkelen. Verschillende ruimtes met karakteristieken, exclusieve materialen en mogelijkheden worden sfeervol gefotografeerd. Niet alleen de woning, maar het gehele perceel en de directe omgeving worden van hun beste kant belicht.

Perceel en omstreken in beeld

Dronefotografie

Met professionele drone-apparatuur is Topr in staat de juiste hoogte en invalshoek te bereiken waardoor het perceel in één oogopslag in kaart gebracht wordt. Hierdoor stijgt uw woningpresentatie letterlijk en figuurlijk naar grotere hoogte. Onze media suppliers hebben een gedegen cursus gevolgd. Hierdoor hebben zij een geldig certificaat ontvangen om te vliegen met drones.

Verrassend creatief

Avondfotografie

Topr maakt diverse geïllustreerde plattegronden in 2D en 3D ter ondersteuning in het promoten van vastgoed. Of het nou gaat om het visualiseren van inrichtingsmogelijkheden van een woning of bedrijf, plattegronden in huisstijl van een totaal vastgoedcommunicatie concept of het visualiseren van een interieurontwerp. Topr heeft de oplossing.

Het gehele pand in beeld

Hoogtefotografie

Als een woning zich leent om op een bijzondere manier gepresenteerd te worden, is hoogtefotografie perfect. Een hoogtefoto geeft een spectaculair beeld van het object en de omgeving ervan. Potentiële kopers zullen onder de indruk zijn van de woning door de hoogtefotografie, waardoor ze voorafgaand aan de bezichtiging al een positief gevoel ervaren.

Funda-ranking verhogen met VR

360 graden fotografie

Om woningfotografie compleet te maken wordt vaak gekozen voor 360 graden fotografie. De koper staat midden in de woning en kan hiermee de woning ontdekken. Een virtuele tour (optioneel) leidt potentiële kopers rond in een woning. Ze kunnen zich middels knoppen verplaatsen door ruimtes. Tevens leidt 360 graden fotografie tot hogere zoekresultaten op Funda.

topr-promotiebureau-arnhem

Innovatief, betrokken, professioneel.