Voor elk segment de juiste video

Topr maakt films van de beste kwaliteit,

voor elk type woning

Laat maar eens zien
Uw woning duidelijk in beeld

Tourfilm

Een tourfilm geeft de potentiële koper een overzichtelijk beeld van de routing door de woning. Het eventueel toevoegen van een voice-over zorgt voor een rijkere ervaring voor de potentiële koper.

Detail en sfeer in beeld

Lifestyle film

Een lifestyle film benadrukt het karakter en de sfeer van de woning. De sterke punten worden in beeld gebracht waardoor de woning optimaal middels video gepresenteerd wordt.

Sensationeel vanuit de lucht

Dronefilm

Topr ontwerpt drukwerk voor nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten die naadloos aansluiten op uw huisstijl. Omdat wij alle content in hoge kwaliteit kunnen leveren, creëren wij de juiste impressies, plattegronden die samengevoegd kunnen worden in één brochure.

Inspelen op emotie en beleving

Exclusieve film

Voor het hogere segment biedt Topr exclusieve films aan. Deze brengen de karakteristieke sfeer van de luxe woning perfect in beeld. Topr is een dagdeel op locatie om de perfecte shots te maken om de woning op zijn best in beeld te brengen.

Gehele perceel in beeld

Exclusieve film incl. drone

Onze exclusieve films incl. drone brengen het gehele perceel en omstreken op indrukwekkende wijze in beeld. Met exclusieve nabewerking brengen wij de woning met de juiste sfeer in beeld, zodat u de juiste doelgroep aanspreekt.

Aanvragen
De potentie van woningen geanimeerd

Digitale restyle film

Wilt u de potentie van ruimtes laten zien en daarmee opvallen met een film? Met dit product combineert u de visualiserende kracht van digitale restyles in een woningvideo. In lege of verouderde ruimtes animeren wij de digitale restyle in de woning. Zo worden de zwakke punten van een woning op indrukwekkende wijze in beeld gebracht.

De highlights van de woning in beeld

Teaser film

Met een teaserfilm brengt u in 30 seconden de beste kenmerken van de woning in beeld. Een teaser film is uitermate geschikt om te delen op social media en ook te gebruiken voor Funda! Hiermee creëert u zelf meer bereik, waardoor de woning meer gedeeld wordt op social media.

topr-promotiebureau-arnhem

Innovatief, betrokken, professioneel.